Szerző Téma: Benett 700 menetkész etetőhajó  (Megtekintve 693 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2014. Március 21. - 09:29:04

Nem elérhető marshallplast

  • Adminisztrátor
  • Teljes tag
  • *****
  • Hozzászólások: 212
  • Globális Admin
    • Profil megtekintése
    • Marshallplast Fórum modell és etetőhajó készítése


Az etetőhajó tulajdonságai
Az etetőhajót azoknak a horgászoknak ajánlom, akik szeretnének kitűnni a többi horgász közül, EGYEDI felszereltségű hajójukkal, és így több és nagyobb halat szeretnének fogni, mint azok a horgász társaik, akiknek NINCS ilyen etetőhajójuk.

Hatótávja 500-650 méter. A hajón lévő jelzőfény fontos kelléke az éjszakai horgászatoknak. Menetidő akku- és terhelés függő, körülbelül 60perc.
A hajó anyagának talán legfontosabb jellemzője, hogy időtálló, így hosszú éveken át megőrzi formáját, minőségét. Szerkezete úgy lett kialakítva, hogy könnyen módosítható legyen, ezért könnyen beszerezhető, cserélhető elemekből lett összeállítva.

Az etetőhajó méretei
Hossza: 70cm
Magassága: 21cm
Szélessége: 32cm
Vízvonal (merülés): 3,5-11cm 5.5kg -val terhelve!
Üres súlya (test): kb 1800gramm
Billenő mérete hátul: 36x12x6cm
Középső kamra mérete: 14x18,5x17cm magas

A hajó 4 csatornás távirányítóval van vezérelve, nagyobb teljesítményű motor és akummulátor gondosodik a tartós és zavartalan használatról. A hajó éjszakai horgászatra is alkalmas, erről a magasfényű LED világítás gondoskodik. Előre és hátra menetes nagy teljesítményű vízmentes motor fordulatszabályzóval van szerelve, amely rendelkezik hő, zárlat és túl áram védelemmel.
Színe lehet többféle is, akár elemenként más és más, mely RAL kódok alapján egyéni ízlés szerint választható.

Az etetőhajó részletes ismertetője
 
Mire nyújt megoldást a hajó?
Hajóimmal olyan távolságokba lehet pontosan eljuttatni az ideális mennyiségű kb. 3kg etetőanyagot és két szereléket, ahová partról nem lehet bedobni. Az éjszakai horgászatokon nagyon hasznos a hajókon lévő jelzőfény, mert vannak olyan halfajok, amelyekre csak éjszaka érdemes vadászni.
Funkcióit mindig 4 csatornás táviránytó vezérli kb. 500-650 méter hatótávval. A hajón minden funkció külön, egymástól függetlenül vezérelhető, így:
egy menettel két helyre tud összesen 3kg etetőanyagot eljuttatni
ezektől független helyekre tud két külön oldható szereléket bevinni. Így kettő, négyszeresére nő a menetidő, mert nem egyenként kell célba juttatni a szükséges szerelékeket és etetőanyagot, mint két csatornás távirányítóval vezérelt társainál
a hajóban motor fordulatszabályzó is van, amivel mindig precízen beállítható a kívánt sebesség, ez növeli a menetidőt is, mert nem teljes gázon kell működnie a motornak, mint a kapcsolóval működtetett társainál.A hajókon éjszakai jelzőfény is van, ami sötétedéskor nagyon hasznos, mert segíti a tájékozódást
a hajók színe és szerkezeti összeállítása szabadon választott, hogy mindenki pont olyan hajót kapjon, amire mindig is vágyott

A hajó előnyei
Hajóim egyik legfontosabb előnye a tartós műgyanta, üvegszövet anyagokból készült test, ami sok év elteltével is megőrzi az eredeti formáját, minőségét. Biztosítva ezzel hosszú éveken át a gondtalan használatot.
Emellett nagy előnyük hogy minden funkció külön vezérlehető, így egymástól függetlenül külön oldható a két szerelék és két etetőanyag-tartály.
Nem elhanyagolható előny az is, hogy a hajók a lehető legegyszerűbb szerkezetűek, amellett hogy áttekinthető, fő szempont, hogy minél kevesebb hibalehetőség legyen. Minden alkatrésze cserélhető, igény szerint fejleszthető, így mindenki a saját elképzelése szerint formálhatja, alakíthatja a saját hajóját. Egy esetleges meghibásodásnál nem kell a hajót kidobni, mert minden alkatrésze olcsón beszerezhető, könnyen cserélhető.
 
A hajók általános garancia feltételei
Természetesen az egyedi kivitelhez egyedi garancia is társul, melyet a munkámra és termékeimre vállalok. Nálam az ügyfeleim elégedettsége a legfontosabb, így a használat során esetleg fellépő problémákra a legrövidebb időn belül megoldást találok. Bővebben itt olvashat a szervíz feltételekről.

Hajó fajtája
A hajó kialakítása katamarán, aminek fő jellemzője, hogy stabilabb, (gyorsabb), könnyebben irányítható. Ez a forma lehetővé teszi, hogy a hajó akadályok közt is közlekedni tudjon.

Filozófiám
Filozófiám, hogy minden ügyfelemnek kiváló minőségű és tartós termékekkel, megoldásokkal szolgáljak, nem zárkózva el az újításoktól, módosítási javaslatok elől sem. Tudjon meg többet rólam!

Benett 700 menetkész etetőhajó terméklapja:
http://www.marshallplast.com/?22,benett-700-menetkesz-etetohajo
..minek a sorompó a vasúti átjáróba??
Ha jön a vonat úgy is elzárja az utat,
Ha meg már el ment akkor minek lezárni??

 

Google Analytics Alternative