Szerző Téma: Benett 600 két oldalra billentő olcsóbb etetőhajótest  (Megtekintve 739 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2014. Március 21. - 08:51:14

Nem elérhető marshallplast

  • Adminisztrátor
  • Teljes tag
  • *****
  • Hozzászólások: 212
  • Globális Admin
    • Profil megtekintése
    • Marshallplast Fórum modell és etetőhajó készítése


Az etetőhajó méretei
Hossza: 60cm
Magassága: 17,5cm
Szélessége: 31cm
Vízvonal (merülés): 5-9cm
Üres súlya (test): kb 1798gramm
Billenő mérete: 36x12.5x6cm -x2db

A szín lehet többféle is akár elemenként más és más mely RAL kódok alapján egyéni ízlés szerint válsztható.
 
Az etetőhajó részletes ismertetője

Mire nyújt megoldást a hajó?
Hajóimmal olyan távolságokba lehet pontosan el juttatni az ideális mennyiségű kb 3kg etetőanyagot és két szereléket ahová partról nem lehet bedobni. Az éjszakai horgászatokon nagyon hasznos a hajókon lévő jelzőfény mert vannak olyan halfajok amire csak éjszaka érdemes vadászni.
Funkcióit mindig 4 csatornás táviránytó vezérli kb 500-650 méter hatótávval. A hajón minden funkció külön egymástól függetlenül vezérelhető, így:
egy menettel két helyre tud összesen 3kg etetőanyagot el juttatni,
és ezektől független helyekre tud két külön oldható szereléket bevinni. Így kettő, négyszeresére nő a menetidő mert nem egyenként kell célba juttatni a szükséges szerelékeket és etetőanyagot mint két csatornás távirányítóval vezérelt társainál
a hajót ajánlott motor fordulat szabályzóval felszerelni amivel mindig precízen beállítható a kívánt sebesség, ez növeli a menetidőt is mert nem teljes gázon kell működnie a motornak mint a kapcsolóval működtetett társainál.
a hajó éjszakai jelzőfénnyel is felszerelhető ami sötétedéskor nagyon hasznos mert segíti a tájékozódást
a hajók színe és szerkezeti összeállítása szabadon választott hogy mindenki pont olyan hajót kapjon amire mindig is vágyott

A hajó előnyei
Hajóim egyik legfontosabb előnye a tartós műgyanta, üvegszövet anyagokból készült test ami sok év elteltével is megőrzi az eredeti formáját, minőségét biztosítva ezzel hosszú éveken át a gondtalan használatot.
Emellett nagy előnyük hogy minden funkció külön vezérlehető, így egymástól függetlenül külön oldható a két szerelék és két etetőanyag tartály.
Nem elhanyagolható előny az is hogy a hajók a lehető legegyszerűbb szerkezetűek, a mellett hogy áttekinthető, fő szempont hogy minél kevesebb hibalehetőség legyen, miden alkatrésze cserélhető, igény szerint fejleszthető, így mindenki a saját elképzelése szerint formálhatja alakíthatja a saját hajóját. Egy esetleges meghibásodásnál nem kell a hajót kilökni mert minden alkatrésze olcsón beszerezhető, könnyen cserélhető.

Hajó fajtája
A hajó kialakítása katamarán aminek fő jellemzője hogy stabilabb, (gyorsabb), könnyebben irányítható hogy a hajó akadályok közt is közlekedni tudjon.
A hajók általános garancia feltételei
Természetesen az egyedi kivitelhez egyedi garancia is társul, melyet a munkámra és termékeimre vállalok. Nálam az ügyfeleim elégedettsége a legfontosabb, így a használat során esetleg fellépő problémákra a legrövidebb időn belül megoldást találok. Bővebben itt olvashat a szervíz feltételekről.

Filozófiám
Filozófiám hogy minden ügyfelemnek kiváló minőségű és tartós termékekkel, megoldásokkal szolgáljak nem zárkózva el az újításoktól módosítási javaslatok elől sem.

http://www.marshallplast.com/?34,benett-600-etetohajotest
..minek a sorompó a vasúti átjáróba??
Ha jön a vonat úgy is elzárja az utat,
Ha meg már el ment akkor minek lezárni??

 

Google Analytics Alternative