Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - marshallplast

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Műhelyfogások / Benett 980 Hajótest összeragasztás és fedél illesztés
« Dátum: 2020. Március 06. - 08:31:40 »
Az alábbi képeken láthatod, hogyan ragasztok össze egy Benett 980 hajótestet.

Ezt a ragasztási módot alkalmazom minden más hajónál. Ez egyszerű, nincs kiálló perem vagy él amit külön el kell zárni vagy gumiprofillal elfedni.

Így néz ki a hajó amikor kiveszem a darabjait a sablonból:


Ez után következik a perem vagy szél vágás, flexxel. Levágom a sablonon -szerszámon- túl nyúló felesleges szövetet, aminek az a célja hogy a széleknél is egyfoma vastag legyen a kész termék mert a tépett szövet a széle felé vékonyodik és kötés után itt fogom meg a megkötött terméket amikor kiveszem a sablonból.
Külső oldalak:

Belülről pedig így néz ki:


Majd következik csiszolófára erősített 80-as csiszolópapírral a szélek egyenesre, síkra csiszolása. Ez sajnos nem látszik fotón mert csak simább és egyenesebb lesz a darabok éle.
Ez a csiszolófa, kb 30cm hosszú és 5cm széles:


Miután körbe van csiszol van minden része a hajónak, előveszem a sík üveglapon készült üvegszövet lapot ami a hátsó fedél lesz és egy papír sablonnal felrajzolom a fedél körvonalát kis ráhagyással:


Megnézem melyik oldal vonala egyezik a legjobban a fedél helyének vonalával -amin kevesebbet kell csiszolni.  A képen ez a bal függőleges és alsó vízszintes vonal lesz. Ezt a csiszolófával egyenesre csiszolom és a bal alsó sarkot legömbölyítem. A testen azokat a vonalakat ceruzával meghosszabbítom amiket eltakar a lap amiből a fedél lesz, majd átrajzolom a fedél lapjára mert ennyivel nagyobb a fedél -még.


A képen az alsó és bal, jobb függőleges élek már illeszkednek:


A felső élt is a jelölésig csiszolom:
http://www.marshallplast.com/files/22[1].jpg

-Következik a fedél körvonala.
Ezt felteszem a helyére és lefektetett ceruzával vonalat húzok -ez ha ügyes vagyok, követi a hajó felületét és csak a vonal mentén kell megcsiszolnom a fedél szélét:


Csiszolás után:


-Hajótest ragasztás.
Széles, átlátszó celluxxal először az orr majd a két hátsó sarkot és a fartükröt -a hajó hátulját húzom össze.
Ez a megoldás azért jó mert a cellux alatt látom ha milyen lesz az illesztés kötés után.Majd az oldalakat is összehúzom:Letépek a tekercsből két hosszabb és egy rövidebb üvegpaplan csíkot ami kb 5cm széles és olyan hosszúra hagyon ami végig ér a hajó oldalán és a far részen:


Gyantával, a hajóban belülről körberagasztom a test alsó-felső rész találkozását:
-hátul

-elöl


Később kb 30 perc után már kezd keményedni a gyanta, -ekkor már nem lesz gyantás a kezem ha a ragasztást megfogom de még nem kemény. Olyasmi állagú mint a gyertya viasz, de már összetartja a hajó két felét és
-leveszem kívülről a celluxokat:


Majd Nitro higítós ronggyal letörlöm a cellux ragasztó nyomait. -maszkoló szalaggal is lehet csinálni a test összehúzását, de a papír szalag nem nyúlik és könnyen szakad, viszont nem hagy nyomot.


El is készült a test:


2
Műhelyfogások / Fedél kivágás és perem készítése
« Dátum: 2020. Február 28. - 08:56:53 »
Itt megmutatom, hogyan készül egy fedél alá a perem.

Ez csak pár kép, itt írok is a képekhez hogy érthetőbb legyen.
Nem nehéz!!

Kell először is egy lap.. vagy hajó felső rész amire fedelet szeretnénk csinálni. Én a lapon mutatom be mert ez készült éppen. Felrajzolom a körvonalat:


Majd kivágom lombfűrésszel, amit lehet vágni flexxel is akár de nagy lesz a hézag mér 1.5mm koronggal vágva is.


Itt két lehetőség van. Vagy a kivágott lap lesz a fedél, vagy egy másik lapra teszem a kivágott keretet és a fedél kivágást tűvel átkarcolom egy másik lapra, ami a fedél lesz. -ritkán csinálom, igyekszek pontosan vágni.

A kivágott lapot, vagy fedelet vissza ragasztom széles átlátszó celluxxal. Ez fogja tartani ameddig meg nem köt a perem alatta.


Megfordítom a lapot -vagy a hajó felső részét ha arra készül fedél és perem- és alulról maszkoló szalagot ragasztok a fedélre úgy, hogy a fedelen legyen a szalag nagyobb része, a vágástól pedig 2-3mm re ráragadjon a lapra amiből a fedelet kivágtam.


Legvágok vagy tépek kb 3-4cm széles üvegpaplant ami lehet akár két régetben 160-230 gramm/m2 üvegszövet is. Majd bekenem gyantával a lapot és erre a gyantás részre teszem a szövetet amiből a perem lesz.


Így néz ki amikor át van itatva a szövet gyantával, és már csak várni kell kb fél órát ameddig megköt a gyanta de még nem kemény.


Kb fél óra múlva leveszem vagy körbevágom a celluxot a fényes oldalon, és kiveszem a fedelet. Ekkor még köt és kissé puha a peremünk, de így a felesleges gyanta ami befolyhat a cellux alá, könnyen lejön. Lekapargatom vagy lemosom.


Majd a maszkolószalagot amitől nem ragad össze a fedél és perem, lehúzom.


A még kissé puha de majdnem merev fedelet éles késsel köbevágom -ez pvc vágó kés de amikor kemény akár flexxel is egyenesre lehet vágni a perem körvonalát. Majd amikor kemény, körbe csiszolom 80-as csiszolópapírral.


Így néz ki alulról -a perem felől


El is készült!!  :)
3
Műhelyfogások / Benett 980 kajatartó készítése
« Dátum: 2020. Február 27. - 18:19:06 »
Benett 980 kajatartó készítése képekben.

Kihagytam 4-5 képet mert nem látszik igazán minden a fotókon. A lényegesebb lépések viszont itt vannak sorban ahogy összeáll egy kajatartó.[imghttp://www.marshallplast.com/files/29.jpg]http://[/img]

[/img]http://www.marshallplast.com/files/32.jpg[/img]
4
Munkanapló / B980 kék-narancs B.M.
« Dátum: 2020. Február 25. - 12:55:39 »
Perem vágás, csiszolás, test ragasztás, lapkivágás

5
Munkanapló / B980 kék-narancs B.M.
« Dátum: 2020. Február 25. - 12:51:54 »
Gyantázás, alsó, felső, fedél, lap

6
Etetőhajó / Re:Szerelés téma
« Dátum: 2014. Május 22. - 07:29:00 »
Szia!

Igen a lényeg csak az hogy normál azaz Standard méretű szervó legyen ami a hajóban van mert a többi gyenge lenne. Ilyen szervó ami jó például a Futaba S3003 ami a legismertebb, de van nagyon sok még akár NONAME -név nélküli is amik szintén tökéletesek.
 Nem kellenek fém fogaskerekes vagy csapágyazott szervók mert nincsenek igénybe véve.
Üdvözlettel: Csabi

7
Etetőhajó / Re:Szerelés téma
« Dátum: 2014. Május 21. - 09:34:26 »
Szia!

Igen van:
-pl bal /vagy jobb kar MOD2 esetén/ fel -le gáz
-bal kar oldalra billentés értelem szerűen, vagy szerelék kioldó szintén értelem szerűen, jobbra tolva a kart old a jobb oldal, balra tolva a kart old a bal oldal
-jobb kar oldalra kormány /zavaró lehet ha egy karral tolod a gázt és azzal is kormányzod a hajót/
-jobb kar fel le ha középen ürít a hajó akkor fel tolva a kart old a középső kamra, lehúzva hátul billent,
 ..oldalra billentő hajóknál ez a szerelék kioldó /nem megy értelem szerűen de ez az egy csatorna marad üresen/
Remélem jól írtam, ha nem akkor szólj légyszíves és javítom!
Üdvözlettel: Csabi

8
Etetőhajó / Re:Szerelés téma
« Dátum: 2014. Május 18. - 19:53:30 »
Szia!

Szerintem előbb próbáld ki és ha nem jó akkor vegyél egy kisebbet vagy kisebb emelkedésű csigát.
Bár ez pont nem drága, és tartalék sosem árthat, de mennie kell 45mm csigával is.
Ha nem vagy biztos abban hogy milyen csigát válassz, írj Sylkáéknak: http://sylkamodel.hu a weboldal, Szilágyi Csaba és Katona János akik csinálják, nekik van csigájuk is és segíteni is tudnak így többet mert nekem nincsenek alkatrészeim.
  Egyik barátom 74cm hosszú hajót használ 550-es motorral 50mm csigával, szintén etetőhajót és neki jól megy, gyorsabb, kevesebbet fogyaszt mert kisebb fordulaton is jól halad. De ha kipróbálod vízen úgy is kiderül melyik ideálisabb méretű neked.
Üdvözlettel Csabi

9
Etetőhajó / Re:Szerelés téma
« Dátum: 2014. Május 18. - 18:02:17 »
Szia!

Páll Csaba vagyok, az 540-es motorhoz általában 35-40mm két-hátom tollú X vagy M emelkedésű csigákat használnak /és használok én is/ szerintem a 45mm -est is el kellene bírnia mert ha jól látom nem nagy fordulatú a motorod és a hajó sem túl nagy..de ez úgy is kiderül mert ha nagyon melegszik a motor majd a vízben akkor vagy kisebb átmérőjű vagy kisebb emelkedésű csiga kellesz rá.
Üdvözlettel: Csabi

10
Egy etetőhajó!

Ez a siker egyik záloga.

Nekik is van már etetőhajójuk:Látod?? Zsoltinak is sikerült!Itt felteheted te is a halaid fotóit!
Látogasd meg ezt a linket ahol a siker zálogának, az etetőhajónak az ismertetőjét találod:

http://www.marshallplast.com/?etetohajok,38

11
Etetőhajó testek / Benett etetőhajótest leírása
« Dátum: 2014. Március 21. - 10:25:58 »
Akik ezt választják, olcsóbban lehet saját hajójuk, amely pont olyan lesz, amilyenre mindig is vágytak és az így elkészült etetőhajóval több és nagyobb halat foghatnak, mint akiknek nincsen etetőhajójuk.


Az etetőhajótesteket azoknak ajánlom, akik rendelkeznek pár alapvető szerszámmal vagy be tudják szerezni ezeket és rendelkezésükre áll egy kisasztalnyi hely, ahol összerakhatják a hajót.

Az összerakás nagyon egyszerű, NEM IGÉNYEL különösebb szakértelmet.

Minden hajó összeállításának menete, az alkatrész és anyag szükséglet is le van írva, melyet megtekinthet az etetőhajók terméklapján.

Természetesen segítek én is, ha valakinek gondot okozna az alkatrész beszerzés, vagy az összerakás.
 
Az elkészült hajó szabadon fejleszthető, módosítható a kereskedelemben folyamatosan kapható alkatrészekkel.

 Én örömmel csinálom a munkámat mert ez a hobbim és tudom hogy éppen ilyen örömöt szereznek az egyszerű,könnyen összerakható és könnyen kezelhető termékeim is azoknak akik megveszik és használják.


     Éngem nem a haszonvágy és a hírnév hajt hanem az alkotóvágyam, az öröm és a sikerélmény amit a munkám ad nekem és NEKED mert nem neked kell megcsinálni, csiszolni tesztelni és alakítani a hajótest formáját ami a mai árakon 30.000ft egy darabnál ha egyből sikerül, és nem neked kell +25000ft ért sablont készíteni róla hogy sokszorosítani tudd és az így elkészült hajóval örömöt és sikerélményt szerezz másoknak is. A munkának ez a része rám hárul.

  A tiéd pedig a szabad választás élménye, hogy:

-egy színben, olcsóbban veszed meg a hajót amire vágysz,
-vagy más szabadon választott színben drágábban,  Tovább az Etetőhajótestekhez>>
-vagy félkészen,szerkezetkészen  Tovább a Szerkezetkész etetőhajókhoz>>
-esetleg menetkészen szeretnél hajót magadnak  Tovább a Menetkész etetőhajókhoz>>
 
   Ha csak az ár áll az utadba hogy megvedd amire vágysz régóta, most itt az alkalom hogy te is belépj az elsők közé akik elmondhatják mennyivel egyszerűbb és hatékonyabb horgászni egy etetőhajóval.


   Nincs most elég pénzed rá?? VAN MEGOLDÁS!!

A modellekben az a szép hogy mindene külön megvásárolható! Nem kell egyszerre megvenni mindent ha valami ezt gátolja, megveheted részenként is úgy ahogy anyagi helyzeted engedi és az összerakással is a saját tempód szerint haladhatsz.

   Akik ismernek mert vettek már tőlem valamit, tudják hogy napszaktól függetenül bármikor szívesen segítek ha megakadnak, de sokat segítenek a részletes leírások is amiket a gyakoribb kérdések alapján állítottam össze és itt a weboldalon is le lehet tölteni.

  De hívhat bárki telefonon ezen a számon 06-20/3512878 vagy küldhet e-mailt, de szkájpon is segíthetek ahol marshallplasthungary a nevem.

A választás szabadsága csakis a TIÉD!

Te választhatod ki a színt, a felhasznált alkatrészeket, és te alakíthatod, fejlesztheted olyanra ami a legjobban kiszolgálja az igényeidet.


Sorlhatnám a sok előnyt, hogy mitől jobb és mitől különbözik a Benett etetőhajó másokétól.
 
De a lényeg az hogy ha egy etetőhajód van az jobbá teszi az életedet, sikeressé tesz téged, megszűnnek az unalmas és idegesítő horgászatok azzal, hogy etetőhajóval te is eléred azokat a helyeket ahol eddig esélyed sem volt horgászni és megkönnyíti számodra a horgászatot. Megmutatja a horgászat igazi örömét amit csak azok a horgászok érezhetnek akiknek nem egy bolti sablon alapján készült etetőhajójuk van, hanem egy olyan etetőhajó ami egyedi, saját igényed alapján csak neked készült.


Az hogy a Benett etetőhajó:
-tartós,
-emberbarát,
-könnyen kezelhető,
-egyszerűen összerakható,
-szabadon választható minden alkatrésze,
-3kg etetőanyagot visz be neked külön oldható két rekeszben oda ahová eddig nem tudtál bedobni,
-két szereléket tudsz vele bevinni amit az etetéstől független két kölön helyen tudsz kioldani,
-helyzetfényeivel éjszaka is horgászhatsz vele,
-nagy 5-600 méter hatótávolság,

Ez mind -mind csak tulajdonság ami a Benett etetőhajókat jellemzi, de amire kevesen gondolnak:

Egy Benett etetőhajó megváltoztatja az életedet és segít hogy te is sikeres horgász lehess!


Hát nem irigylésre méltó az a horgász aki úgy kezdi a horgászatra szánt szabadidejét hogy nem irigykedik a társára aki messzebb és olyan helyekre tud etetni, szereléket bevinni ahová más nem tud mert nincs etetőhajója?
Téged is irigyelhetnek mások és te is lehetsz ilyen büszke horgász aki megmutatja a társainak hogy fog halat egy profi, aki előtt nincsenek akadályok!

12
 Én örömmel csinálom a munkámat mert ez a hobbim és tudom hogy éppen ilyen örömöt szereznek az egyszerű,könnyen összerakható és könnyen kezelhető termékeim is azoknak akik megveszik és használják.


     Éngem nem a haszonvágy és a hírnév hajt hanem az alkotóvágyam, az öröm és a sikerélmény amit a munkám ad nekem és NEKED mert nem neked kell megcsinálni, csiszolni tesztelni és alakítani a hajótest formáját ami a mai árakon 30.000ft egy darabnál ha egyből sikerül, és nem neked kell +25000ft ért sablont készíteni róla hogy sokszorosítani tudd és az így elkészült hajóval örömöt és sikerélményt szerezz másoknak is. A munkának ez a része rám hárul.

  A tiéd pedig a szabad választás élménye, hogy:

-egy színben, olcsóbban veszed meg a hajót amire vágysz,
-vagy más szabadon választott színben drágábban,  Tovább az Etetőhajótestekhez>>
-vagy félkészen,szerkezetkészen  Tovább a Szerkezetkész etetőhajókhoz>>
-esetleg menetkészen szeretnél hajót magadnak  Tovább a Menetkész etetőhajókhoz>>
 
   Ha csak az ár áll az utadba hogy megvedd amire vágysz régóta, most itt az alkalom hogy te is belépj az elsők közé akik elmondhatják mennyivel egyszerűbb és hatékonyabb horgászni egy etetőhajóval.


   Nincs most elég pénzed rá?? VAN MEGOLDÁS!!

A modellekben az a szép hogy mindene külön megvásárolható! Nem kell egyszerre megvenni mindent ha valami ezt gátolja, megveheted részenként is úgy ahogy anyagi helyzeted engedi és az összerakással is a saját tempód szerint haladhatsz.

   Akik ismernek mert vettek már tőlem valamit, tudják hogy napszaktól függetenül bármikor szívesen segítek ha megakadnak, de sokat segítenek a részletes leírások is amiket a gyakoribb kérdések alapján állítottam össze és itt a weboldalon is le lehet tölteni.

  De hívhat bárki telefonon ezen a számon 06-20/3512878 vagy küldhet e-mailt, de szkájpon is segíthetek ahol marshallplasthungary a nevem.

A választás szabadsága csakis a TIÉD!

Te választhatod ki a színt, a felhasznált alkatrészeket, és te alakíthatod, fejlesztheted olyanra ami a legjobban kiszolgálja az igényeidet.


Sorlhatnám a sok előnyt, hogy mitől jobb és mitől különbözik a Benett etetőhajó másokétól.
 
De a lényeg az hogy ha egy etetőhajód van az jobbá teszi az életedet, sikeressé tesz téged, megszűnnek az unalmas és idegesítő horgászatok azzal, hogy etetőhajóval te is eléred azokat a helyeket ahol eddig esélyed sem volt horgászni és megkönnyíti számodra a horgászatot. Megmutatja a horgászat igazi örömét amit csak azok a horgászok érezhetnek akiknek nem egy bolti sablon alapján készült etetőhajójuk van, hanem egy olyan etetőhajó ami egyedi, saját igényed alapján csak neked készült.


Az hogy a Benett etetőhajó:
-tartós,
-emberbarát,
-könnyen kezelhető,
-egyszerűen összerakható,
-szabadon választható minden alkatrésze,
-3kg etetőanyagot visz be neked külön oldható két rekeszben oda ahová eddig nem tudtál bedobni,
-két szereléket tudsz vele bevinni amit az etetéstől független két kölön helyen tudsz kioldani,
-helyzetfényeivel éjszaka is horgászhatsz vele,
-nagy 250-350 méter hatótávolság,

Ez mind -mind csak tulajdonság ami a Benett etetőhajókat jellemzi, de amire kevesen gondolnak:

Egy Benett etetőhajó megváltoztatja az életedet és segít hogy te is sikeres horgász lehess!


Hát nem irigylésre méltó az a horgász aki úgy kezdi a horgászatra szánt szabadidejét hogy nem irigykedik a társára aki messzebb és olyan helyekre tud etetni, szereléket bevinni ahová más nem tud mert nincs etetőhajója?
Téged is irigyelhetnek mások és te is lehetsz ilyen büszke horgász aki megmutatja a társainak hogy fog halat egy profi, aki előtt nincsenek akadályok!

13
Etetőhajók szerkezetkészen / Benett szerkezetkész etetőhajók leírása
« Dátum: 2014. Március 21. - 10:11:08 »
A Szerkezetkész etetőhajók pár alkatrész, csavar és vezeték beszerelésével minimális kézügyességgel is fél óra alatt üzembe helyezhetők!

Ezeken a hajókon a munka nagy részét én végzem el, így tényleg csak pár alkatrészt kell behelyezni!
A hajó szerkezetkész így nem tartozéka a hajónak a távirányító, motor, 3db szervó, motorfordulat szabályzó és az akkumulátorok, ezeket nem tartalmazza a szerkezetkész hajó ára.


A hajóhoz jár egy részletes leírás is, mely alapján gyorsan összeszerelhető.

Ha ön ennél is olcsóbb megoldást keres, esetleg részenként szeretne megvásárolni egy etetőhajót, vagy vannak már alkatrészei és csak egy testre van szüksége, legolcsóbb megoldásként az üres etetőhajó testeket tudom ajánlani.


 Én örömmel csinálom a munkámat mert ez a hobbim és tudom hogy éppen ilyen örömöt szereznek az egyszerű,könnyen összerakható és könnyen kezelhető termékeim is azoknak akik megveszik és használják.


     Éngem nem a haszonvágy és a hírnév hajt hanem az alkotóvágyam, az öröm és a sikerélmény amit a munkám ad nekem és NEKED mert nem neked kell megcsinálni, csiszolni tesztelni és alakítani a hajótest formáját ami a mai árakon 30.000ft egy darabnál ha egyből sikerül, és nem neked kell +25000ft ért sablont készíteni róla hogy sokszorosítani tudd és az így elkészült hajóval örömöt és sikerélményt szerezz másoknak is. A munkának ez a része rám hárul.

  A tiéd pedig a szabad választás élménye, hogy:

-egy színben, olcsóbban veszed meg a hajót amire vágysz 15900ft -ért,
-vagy más szabadon választott színben drágábban,  Tovább az Etetőhajótestekhez>>
-vagy félkészen,szerkezetkészen  Tovább a Szerkezetkész etetőhajókhoz>>
-esetleg menetkészen szeretnél hajót magadnak  Tovább a Menetkész etetőhajókhoz>>
 
   Ha csak az ár áll az utadba hogy megvedd amire vágysz régóta, most itt az alkalom hogy te is belépj az elsők közé akik elmondhatják mennyivel egyszerűbb és hatékonyabb horgászni egy etetőhajóval.


   Nincs most elég pénzed rá?? VAN MEGOLDÁS!!

A modellekben az a szép hogy mindene külön megvásárolható! Nem kell egyszerre megvenni mindent ha valami ezt gátolja, megveheted részenként is úgy ahogy anyagi helyzeted engedi és az összerakással is a saját tempód szerint haladhatsz.

   Akik ismernek mert vettek már tőlem valamit, tudják hogy napszaktól függetenül bármikor szívesen segítek ha megakadnak, de sokat segítenek a részletes leírások is amiket a gyakoribb kérdések alapján állítottam össze és itt a weboldalon is le lehet tölteni.

  De hívhat bárki telefonon ezen a számon 06-20/3512878 vagy küldhet e-mailt, de szkájpon is segíthetek ahol marshallplasthungary a nevem.

A választás szabadsága csakis a TIÉD!

Te választhatod ki a színt, a felhasznált alkatrészeket, és te alakíthatod, fejlesztheted olyanra ami a legjobban kiszolgálja az igényeidet.


Sorlhatnám a sok előnyt, hogy mitől jobb és mitől különbözik a Benett etetőhajó másokétól.
 
De a lényeg az hogy ha egy etetőhajód van az jobbá teszi az életedet, sikeressé tesz téged, megszűnnek az unalmas és idegesítő horgászatok azzal, hogy etetőhajóval te is eléred azokat a helyeket ahol eddig esélyed sem volt horgászni és megkönnyíti számodra a horgászatot. Megmutatja a horgászat igazi örömét amit csak azok a horgászok érezhetnek akiknek nem egy bolti sablon alapján készült etetőhajójuk van, hanem egy olyan etetőhajó ami egyedi, saját igényed alapján csak neked készült.


Az hogy a Benett etetőhajó:
-tartós,
-emberbarát,
-könnyen kezelhető,
-egyszerűen összerakható,
-szabadon választható minden alkatrésze,
-3kg etetőanyagot visz be neked külön oldható két rekeszben oda ahová eddig nem tudtál bedobni,
-két szereléket tudsz vele bevinni amit az etetéstől független két kölön helyen tudsz kioldani,
-helyzetfényeivel éjszaka is horgászhatsz vele,
-nagy 5-600 méter hatótávolság,

Ez mind -mind csak tulajdonság ami a Benett etetőhajókat jellemzi, de amire kevesen gondolnak:

Egy Benett etetőhajó megváltoztatja az életedet és segít hogy te is sikeres horgász lehess!


Hát nem irigylésre méltó az a horgász aki úgy kezdi a horgászatra szánt szabadidejét hogy nem irigykedik a társára aki messzebb és olyan helyekre tud etetni, szereléket bevinni ahová más nem tud mert nincs etetőhajója?
Téged is irigyelhetnek mások és te is lehetsz ilyen büszke horgász aki megmutatja a társainak hogy fog halat egy profi, aki előtt nincsenek akadályok!

14
Etetőhajók menetkészen / Benett menetkész etetőhajók leírása
« Dátum: 2014. Március 21. - 10:09:05 »
Azoknak a horgászoknak ajánlom, akik kevesebbet tudnak áldolzni egy menetkész etetőhajóra.

Ezek a hajók kicsit olcsóbb, mégis megbízható alkatrészekkel készülnek, melyek később igény szerint fejleszthetők.

Kérhető menetkészen és akkuk, töltők nélkül is egyedi igény szerint.
Ha ennél olcsóbb megoldást szeretne találni, a Szerkezetkész etetőhajókat tudom ajánlani.

 Én örömmel csinálom a munkámat mert ez a hobbim és tudom hogy éppen ilyen örömöt szereznek az egyszerű,könnyen összerakható és könnyen kezelhető termékeim is azoknak akik megveszik és használják.


     Éngem nem a haszonvágy és a hírnév hajt hanem az alkotóvágyam, az öröm és a sikerélmény amit a munkám ad nekem és NEKED mert nem neked kell megcsinálni, csiszolni tesztelni és alakítani a hajótest formáját ami a mai árakon 30.000ft egy darabnál ha egyből sikerül, és nem neked kell +25000ft ért sablont készíteni róla hogy sokszorosítani tudd és az így elkészült hajóval örömöt és sikerélményt szerezz másoknak is. A munkának ez a része rám hárul.

  A tiéd pedig a szabad választás élménye, hogy:

-egy színben, olcsóbban veszed meg a hajót amire vágysz 15900ft -ért,
-vagy más szabadon választott színben drágábban,  Tovább az Etetőhajótestekhez>>
-vagy félkészen,szerkezetkészen  Tovább a Szerkezetkész etetőhajókhoz>>
-esetleg menetkészen szeretnél hajót magadnak  Tovább a Menetkész etetőhajókhoz>>
 
   Ha csak az ár áll az utadba hogy megvedd amire vágysz régóta, most itt az alkalom hogy te is belépj az elsők közé akik elmondhatják mennyivel egyszerűbb és hatékonyabb horgászni egy etetőhajóval.


   Nincs most elég pénzed rá?? VAN MEGOLDÁS!!

A modellekben az a szép hogy mindene külön megvásárolható! Nem kell egyszerre megvenni mindent ha valami ezt gátolja, megveheted részenként is úgy ahogy anyagi helyzeted engedi és az összerakással is a saját tempód szerint haladhatsz.

   Akik ismernek mert vettek már tőlem valamit, tudják hogy napszaktól függetenül bármikor szívesen segítek ha megakadnak, de sokat segítenek a részletes leírások is amiket a gyakoribb kérdések alapján állítottam össze és itt a weboldalon is le lehet tölteni.

  De hívhat bárki telefonon ezen a számon 06-20/3512878 vagy küldhet e-mailt, de szkájpon is segíthetek ahol marshallplasthungary a nevem.

A választás szabadsága csakis a TIÉD!

Te választhatod ki a színt, a felhasznált alkatrészeket, és te alakíthatod, fejlesztheted olyanra ami a legjobban kiszolgálja az igényeidet.


Sorlhatnám a sok előnyt, hogy mitől jobb és mitől különbözik a Benett etetőhajó másokétól.
 
De a lényeg az hogy ha egy etetőhajód van az jobbá teszi az életedet, sikeressé tesz téged, megszűnnek az unalmas és idegesítő horgászatok azzal, hogy etetőhajóval te is eléred azokat a helyeket ahol eddig esélyed sem volt horgászni és megkönnyíti számodra a horgászatot. Megmutatja a horgászat igazi örömét amit csak azok a horgászok érezhetnek akiknek nem egy bolti sablon alapján készült etetőhajójuk van, hanem egy olyan etetőhajó ami egyedi, saját igényed alapján csak neked készült.


Az hogy a Benett etetőhajó:
-tartós,
-emberbarát,
-könnyen kezelhető,
-egyszerűen összerakható,
-szabadon választható minden alkatrésze,
-3kg etetőanyagot visz be neked külön oldható két rekeszben oda ahová eddig nem tudtál bedobni,
-két szereléket tudsz vele bevinni amit az etetéstől független két kölön helyen tudsz kioldani,
-helyzetfényeivel éjszaka is horgászhatsz vele,
-nagy 5-600 méter hatótávolság,

Ez mind -mind csak tulajdonság ami a Benett etetőhajókat jellemzi, de amire kevesen gondolnak:

Egy Benett etetőhajó megváltoztatja az életedet és segít hogy te is sikeres horgász lehess!


Hát nem irigylésre méltó az a horgász aki úgy kezdi a horgászatra szánt szabadidejét hogy nem irigykedik a társára aki messzebb és olyan helyekre tud etetni, szereléket bevinni ahová más nem tud mert nincs etetőhajója?
Téged is irigyelhetnek mások és te is lehetsz ilyen büszke horgász aki megmutatja a társainak hogy fog halat egy profi, aki előtt nincsenek akadályok!

15
Etetőhajók szerkezetkészen / Etetőhajó választás előtti kérdések
« Dátum: 2014. Március 21. - 10:07:38 »
Itt lehet kérdéseket feltenni etetőhajó vásárlás előtt.

 

Ajánlanék egy kézikönyvet amiben minden benne van amit tudni érdemes etetőhajó beszerzés előtt:

Készítettem pár Demo képet a könyvről, lejjebb pedig a könyv bevezetője és leírása található:
Ebben a könyvben olyan etetőhajó vásárlás előtti kérdéseire kap itt válaszokat melyek értékesek az ön számára ha jó hajót szeretne választani.

Ezek a válaszok egységesen igazak minden etetőhajóra, tehát NEM csak akkor érdemes ezekkel tisztában lennie ha tőlem vásárol hanem minden etetőhajóra jellemzőek, mindegy hol és kinél találja meg az ÖN számára ideális etetőhajót.

Ebben a választásban segíti önt ez a három részes kiadvány!

Ha megvásárolja nincs veszteni valója mert teljes áron beszámítjuk önnek a termékeink árába!

A könyv ára 2500ft amit le is vásárolhat nálunk.
Megvásárolni itt lehet ezen a terméklapon:
http://www.marshallplast.com/?37,etetohajovasarlas-elott-felmerulo-kerdesek

A kézikönyv teljes leírása:

Egy etetőhajó vásárlása nem egyszerű dolog!

  Ez a kis 22 oldalas kézikönyv segít önnek jól választani és segít megérteni azokat az alap, még is fontos dolgokat melyek elengedhetetlenek az ön számára.

  A kézikönyvben választ kap minden kérdésére, és megtudhatja minek mi a szerepe egy etetőhajóban és mi szerint válasszon jó etetőhajót.
 
A kézikönyv árát a termékeink árából teljes összegben bármikor le is vásárolhatja!


Bevezető:

Sok kérdés megfogalmazódik mindenkiben, ami érthető, hiszen kellemetlen érzés, amikor a megvásárolt hajó egyre több bosszúságot okoz!

A lehető legrosszabb érzés, amikor saját bőrén kell megtapasztalnia, hogy amit vett az mindenre jó, csak arra nem, amire szeretné használni.

Ennek viszont nem kell így lennie!
5 év és több mint 6400 hajó magyarországi és külföldi tapasztalatait sűrítettem könyvembe, amiben a lehető legtöbb hasznos információt tettem bele, egyszerű és olvasható nyelven:

Olyan lényeges kérdésekre kap itt válaszokat, melyek egyaránt jellemzők MINDEN etetőhajóra.

Tehát teljesen mindegy, hogy ÖN kinél és hol találja meg az önnek legideálisabb etetőhajót.
Ebben a választásban segíti önt ez a három részes kiadvány, hogy az ÖN számára legjobb etetőhajót tudja kiválasztani.

Egy etetőhajó vásárlás, hosszútávú, nagy befektetés de ha nincs tudatában:

Milyen tulajdonságok alapján érdemes etetőhajót választani
Miki azok a részletek, amik megőriznek a csalódástól
NAGYOT BUKHAT is rajta ami csak gondot és nem kevés kiadást okoz FELESLEGESEN önnek.
De ha ismer mindent, ami ahhoz kell, hogy jó döntést hozzon, sok felesleges idegességtől és kiadástól, próbálkozástól kíméli meg önmagát.
Ezért érdemes tisztában lenni pár olyan kérdéssel, melyeket érdemes tudnia, hogy jól válasszon.

Ugye az ön fejében is megfordultak pont ezek a kérdések amivel az első

Etetőhajó vásárlás előtti kérdések
című rész foglalkozik:
22 oldalas érthető és lényegre törő kézikönyv sok fotóval.

Milyen etetőhajót válasszak?
Mennyire stabil?
Mennyire gyors?
Mekkora a menetidő és ez mitől függ?
Milyen rendszert válasszak 6 vagy 12volt?
Mennyi etetőanyagot tudok bevinni és hogyan?
Tudok -e szereléket behordani és hogyan?
Hullámokon is használható?
Mennyire tartós?
Mit tegyek ha cserélni szeretnék benne valamit?
Milyen akkuk kellenek bele?
Hogyan tölthetem az akkukat?.

A második rész:
Fogalomtár

Ez a rész képekkel, részletesen mutatja be önnek azokat az alkatrészeket. melyekre szüksége van ahhoz, hogy megbízható etetőhajója legyen.

Ezeknek a fogalmaknak a magyarázatát találja a második részben:
Billenők fogalma és működése, elhelyezkedése
Középső ürítő kamra fogalma és működése
Szerelékbehordó fogalma és működése
A távirányítók fogalma és működése
Motor ajánlott típusai
Szervó fogalma és működése, alkalmazása, ajánlott típusok
Motorfordulat szabályzó fogalma, szerepe, és ajánlott típusai
Mire jó a BEC amiről a vevő és a szervók mennek
Akkumulátor típusok és ajánlott akkumulátorok

A harmadik rész:
Ezekre van szüksége egy etetőhajóhoz

Ez a rész megismerteti az etetőhajókhoz szükséges alkatrészek listájával, képekkel és érhetően fogalmazott magyarázatokkal betekintést ad ezek működésére és a szerepük megértésére.
A témakör ezeknek az alkatrészeknek a szerepét, mutatja be:
kormány
tönkcső
tengelyösszekötő elem
mitől nem ázik be a tönkcsövünk
a tönkcső beépítése ami kitér az ajánlott állásszögre is
milyen motor kell a hajóba?
milyen motorfordulat szabályzókat lehet használnunk és hogyan?
szervók működése, mérete, típusa
milyen távirányító kell a hajónkba?
milyen akkumulátort érdemes a távirányítónkba tenni és miért?
milyen akkumulátor kell a hajónkba?
hogyan töltsük és mivel az akkukat?
6 vagy 12Voltos rendszert használjunk?

Ezek mind mind olyan kérdések és válaszok melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy mitől működik egy etetőhajó, és milyen alkatrészeket érdemes használni ahhoz, hogy hosszú távon üzembiztosan működjenek.
Ez a könyvemet az eddig feltett kérdések alapján állítottam össze, a válaszokat érthetően, egyszerűen fogalmazva osztom meg.


A kézikönyv árát a termékeink árából teljes összegben le is vásárolhatja.

Jó döntést egyedül megfelelő információk alapján lehet meghozni!


Az információs kiadványomat e-mailban PDF formátumban küldöm el Önnek a vételár kiegyenlítése után.

Ha kérdése van amire itt nem kapott választ írjon nekem az info@marshallplast.com e-mail címre!

És most ÖN DÖNT:

-kényelmesen hátradől, hogy áhh ezekre majd rájövök magamtól is!

Vásárol egy jó vételnek tűnő etetőhajót ami nem olyan vagy nem úgy működik ahogy ön várta és elgondolkozik...
ejj...mégis csak jó lett volna tudni hogy mi mire jó az etetőhajókban és mi az ami segít a választásban, így nem kellett volna rosszul választanom.
Milyen jó lett volna tudni előtte miszerint válasszak, vagy mi mire jó egy etetőhajóban mielőtt kidobok ennyi pénzt...
vagy inkább a tudást választja, hogy NE legyenek kételyei, és megtalálja az
ÖNNEK LEGIDEÁLISABB etetőhajót TANULÓPÉNZ NÉLKÜL úgy, hogy ha a három részt elolvasta teljes áron levásárolhatja a termékeink árából!


Érti ugye?? Aki jól választ duplán nyer!!

Extra bónusz!
Ahogyan fönt a piros szövegben is említettem, szeretnék még egy kis kedvességgel szolgálni.
 Úgy döntöttem, hogy lehetőséget biztosítok az e-book levásárlására. Ha már tudja, hogy milyen hajót szeretne, váltsa be könyve árát a hajó megvásárlásakor! 100%-ban beszámítom a könyv árát bármelyik hajótípust is választja.

  Ha viszont nehezen tud ezek után is dönteni, hívjon bátran és ingyenes konzultáción belül kiválasztjuk az Ön igényei számára legmegfelelőbb hajótestet!

A kis kézikönyvet itt is megvásárolhatja:
http://www.marshallplast.com/?37,etetohajovasarlas-elott-felmerulo-kerdesek

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
Google Analytics Alternative