Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - amurvadasz1

Oldalak: [1]
1
Javaslatok észrevételek a fórummal kapcsolatban / Chat........
« Dátum: 2011. április 13. - 22:28:38 »
Hay Csabi!
Lenne Nekem egy olyan ötletem hogy, csinálni kéne egy Chat részt az oldalon belül,  ahol közvetlen egymással beszélnének a fórumozók mint pl: msn, iwiw chat, skype stb. Véleményem szerint full lenne! Meg egy adok-veszek, csere-bere is jó lenne majd a későbbiekre ha most csinálnál! Na majd még gondolkozok! Na megyek  szunya, hay.  :)

2
Javaslatok észrevételek a fórummal kapcsolatban / Meghívó!:)
« Dátum: 2011. Március 23. - 11:15:46 »
Szia Csabi!
Lenne Nekem egy olyan ötletem hogy, tegyél már ki egy olyan linket hogy " hívd meg barátaidat, ismerőseidet erre a fórumra " és beírod az email címét akit meg szeretnél hívni és, kiküld a rendszer neki egy meghívót, hogy csatlakozhat ehhez a fórumhoz ahová meghívta xy-n! Tök jó szerintem ez! Népesedhetne a fórum!  :) ;D

3
Javaslatok észrevételek a fórummal kapcsolatban / Profil :(
« Dátum: 2011. Március 20. - 17:43:37 »
Hello Csabi!
Sikerült megoldani a profilképet a rendszergazdinak hogy saját képet rakjak fel ne sztárokét? Amúgy így is jó képet feltölteni hozzászóláshoz , ne bonyolísd szerintem, vagy egyszerűbb lesz? Amúgy a legegyszerűbb ez lenne " Csatolmányok és további opciók " amikor írod a választ bal alul!  ::)

Oldalak: [1]
Google Analytics Alternative