Cégemről

 • Filozófiám

  Tudásom és lehetőségeim szerint mindig mindenkinek a legjobbat nyújtom.

  Célom, hogy olyan szolgáltatást nyújtsak, mely tartós örömöt és sikerélményt szerez minden ügyfelemnek. Megadok ehhez minden eszközt és segítséget anélkül is, hogy bárki kérné tőlem.

  Nem szeretem magamat jellemezni így inkább a korábbi ügyfeleim véleményét írom ide. Szerintük nagyon kedves, barátságos, segítőkész, felhasználó barát vagyok és túlságosan is becsülletes. Kedves, professzionális ügyfélszolgálattal állok rendelkezésére minden érdeklődőnek és vásárlónak, ezért működik a fórumom, facebook oldalam is, ahol a legkülönfélébb kérdésekre találunk válaszokat, akár e-mail -ben vagy telefonos beszélgetések során.

  Hajóim a Benett nevet viselik, hogy minden tulajdonos meg tudja nevezni azt, ami hosszú éveken át gondtalanul szolgálja és hozzá segíti a minőségi halfogáshoz, és ezt meg tudja osztani másokkal is.

 • Garanciám

  Természetesen az egyedi életfilozófiámhoz igazodik az egyedi garanciám is, melyet a munkámra és termékeimre vállalok.

  Nálam az ügyfeleim elégedettsége nagyon fontos,  nincs kötelező x hónap garancia idő.

  Minden esetleges felmerülő problémára azonnal, a legrövidebb idő alatt megoldást találok, elkerülve ezzel a várakozással töltött heteket –hónapokat, ami inkább jellemző a hazai garancia vállalásra.

  Éppen ezért minden termékemben itthon vásárolt alkatrészeket használok, olyan boltoktól beszerezve, akik hasonlóan gyors megoldással szolgálnak minden felmerülő garanciális problémára.

  Minden alkatrészt kipróbálva kapok, amit én is kipróbálok, így ha gond adódna valamilyen alkatrésszel, ez még nálam kiderül, és biztos hogy a vásárló mindig hibátlan alkatrészekkel ellátott terméket kap.

 • Munkám

  Munkámat a minőség és precizitás jellemzi.
  Minden termékemet nagy türelemmel és odafigyeléssel készítem el hogy mindig hibátlan és tartós termékek őrizzék a kezem munkáját.

  Áraimat a vásárlóimmal közösen alakítottuk ki.
  Azt hiszem egyedülálló hogy vásárlóim a megkapott termék árát keveslik mert rosszabbra számítottak, a vásárlóim ajánlanak magasabb de elfogadható árakat a termékeimre, így tényleg a vásárlóim határozzák meg minden termékem árát.

  10 év tapasztalatai alapján horgászok formázták, fejlesztették az etetőhajóimat.

  Széles kínálatommal, a több készültségi fokkal mindenkire gondoltam, hogy minden modellező és horgász megtalálja a neki ideális árú és formájú modell és etetőhajót, ami funkcióban, tartósságban többet nyújt a hasonló kategóriájú társainál.