Előnyei

  • Hajóim egyik legfontosabb előnye a tartós műgyanta, üvegszövet anyagokból készült, anyagában színezett test ami sok év elteltével is megőrzi az eredeti formáját, minőségét biztosítva ezzel hosszú éveken át a gondtalan használatot.
     
  • Etetőhajóim egyik előnye, hogy minden funkció külön vezérlehető, így egymástól függetlenül  külön oldható a két szerelék és két etetőanyag tartály.Nem elhanyagolható előny az is, hogy a hajók a lehető legegyszerűbb szerkezetűek, amellett hogy áttekinthető, fő szempont,  hogy minél kevesebb hibalehetőség legyen,  miden alkatrésze cserélhető, igény szerint fejleszthető, így mindenki a saját elképzelése szerint formálhatja, alakíthatja a saját hajóját. Egy esetleges meghibásodásnál nem kell a hajót kilökni, mert minden alkatrésze olcsón beszerezhető, könnyen cserélhető.
     
  • Modellhajóim előnye az időtálló, alaktartó anyaguk, melyek a szélsőséges igénybevételeket is könnyedén elviselik.
    Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlom a hajómodellezést és a hajómodelleimet, mert a hajómodell nem törik -sérül mint a modellrepülők egy szerencsétlen leszállásnál. Egyszerű szerkezetük miatt akár egy iskolás gyermek is össze tud rakni egy hajót mert kevés alkatrész kell bele. Könnyű a kezelhetőségük, így gyakorlás nélkül is rögtön tudja vezetni bárki aki még sosem tartott távirányítót a kezében.