Hajóim célja

Hajóim hosszú éveken át biztosítják a gondtalan minőségi használatot. A műgyanta termékeknek igen hosszú a szavatossági ideje ami akár 40-50 év is lehet minőségromlás nélkül.

  • Etetőhajóim

Horgászoknak készültek, akik még több, még nagyobb halat szeretnének fogni, mint hasonló horgásztársaik, akiknek NINCS ilyen etetőhajójuk melyek mindig a vásárlók -megrendelők saját igényei alapján személyreszabottan készülnek.

Sok év tapasztalatai alapján horgászok formázták, fejlesztették a hajóimat, hogy minden horgász megtalálja a neki ideális hajót, ami funkcióban, tartósságban többet nyújt a hasonló kategóriájú társainál.

Korábban horgászokkal sorra vettük, tanulmányoztuk az elérhető etetőhajókat, és olyan formákat, funkciókat alakítottunk ki, amelyek a legideálisabbak.

  • Hajómodelleim

Kezdő és Haladó modellezőknek készülnek.

Mind bevált jó menettulajdonságokkal rendelkező formák, melyeket versenyzők fejlesztettek éveken át, míg kialakult a jelenlegi alakjuk.
Modellhajóim időtálló anyaga hosszú évekig megőrzi eredeti alakját és minőségét.

Célom, hogy olyan legendás modelleket készítsek, melyek boltokban nem kaphatók, de nem hiányozhatnak egy Modellező "polcáról".

Ezért a hajómodelleim árai úgy lettek kialakítva, hogy ne csak a versenyzőknek legyenek elérhetők, hanem a kezdő modellezőknek is!